Egypten - Dag 3

 

Baka med Linus

Killen som i år vann Hela Sverige bakar lyckas vara min pappas kompis. Han har precis släppt sin nyskrivna bakbok som verkar innehålla super goda och rätt enkla recept på goda kakor mm, skulle jag kunna tro. Dessa recept kommer vi absolut att pröva oss på!! Spännande, spännande. 

Egypten - Dag 2

Denna dag bestämde vi oss för att ligga vid poolen istället för stranden. Det gick runt servitriser vid poolerna varje dag som hämtade drinkar, glass, snacks mm till oss om vi så önskade Vi låg vid poolen hela dagen, där det också var olika aktiviteter. Vatten zumba, limbo, cha cha och ett magträningspass och självklart var jag med på allihop, haha! Allt var så roligt, alla skrattade och hade det skoj. Bamse och en ’’sol-blomma’’, som de kallade det, kom ut en gång för de små barnen. På kvällen åt vi middag på hotellets buffé, gick på de små gatorna för att kolla i butiker och sedan kollade vi på en eldshow på resturangen här bredvid. En härlig kväll!
 

Social Media Party

Igår åkte jag, Selma, Kajsa och Sofie till Stockholm för att gå på blogg eventet Social Media Party. Det ägde rum på Elite Hotel Marina Tower. Vi lyssnade på Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt's live podd, då dom pratade om Do's & Dont's A La Mathilda och Andrea, som dom kallade det. Super roligt att äntligen få träffa dom. Dom var verkligen jätte mysiga och snälla! Vi blev sminkade av make-up artister och Bangerhead fixade även Kajsa's hår. Av dom fick vi alla fyra även en goodiebag med deras egna torrschampo och en rabbatkod som ger 100 kronor rabbat när man handlar för 500 kronor. Eftermiddagen blev verkligen lyckad, tack tjejer!!