Egypten - Dag 1

Jag räknar denna dag som dag 1, eftersom detta var första sol och bad dag. Den ''riktiga'' första dagen var faktiskt igår då vi bara satt i flygplanet (↑) mm. Imorse åt vi frukostbuffé i hotellets resturang, den innehöll massor med frukt, olika bröd mm. Sen gick vi ner till stranden, cirka 3 minuter från hotellet, där spendeade vi för det mesta hela vår första dag här i Egypten. Det serverades lunch och drinkar. Cirka klockan 15:00 gick vi upp till de olika poolerna för att bada en stund innan middagen. Och nu ikväll har vi bara suttit vid hotellets lobby där det spelades musik och umgåtts!!

Beyoncé - I Was Here

Essie - 79 SAND TROPEZ

Igår införskaffade jag mig ett beige nagellack från märket Essie i färgen 79 SAND TROPEZ. Jag har länge letat efter ett beige nagellack och jag älskar verkligen denna färg. Dock var det rätt genomskinligt vilket gjorde att jag var tvungen att måla 2-3 lager för att det skulle få en täckande färg på nageln. Jag köpte det på Åhlens för 90:-, då det var 30% rabatt, (ordinarie pris 129:-)

Christmas Wanties » POLYVORE

 
Christmas Wanties

Förälskad

(Länk till skorna hittar ni HÄR)
Jag beställde förra veckan hem dessa skor från Nelly.com som faktiskt blev ett spontanköp. Jag hade inte planera att köpa ett par nya skor, men dessa dök upp på hemsidan och jag kunde inte låta bli att beställa hem dom. Jag fastnade helt för skons sula och färg. Otroligt bekväma att gå i och sjukt läckra!! Dock läste jag kommentarera om skorna och några få personer skrev att det lätt blir märken mm. Jag hoppas att det inte blir ett sådant stort problem!

Farsan-baloos födelsedag!


Igår var det min pappas födelsedag. Eftermiddagen bjöds på en Wilma tårta med ett innehåll av massor med gotta, grädde, hallon och bränd maräng tillexempel.. muuums! Han fick ett presentkort på Bollnässporthall då han får en massage, inom ett år kan han själv bestämma när han vill utnyttja den, vilket låter jättebra!!