One Direction - Ullevi 2015

År 2015 den 23 juni var jag och min bästa vän på One Direction's konsert i Ullevi som jag har väldigt många bilder ifrån. Jag har aldrig lagt upp dom här så tänkte liksom, varför inte? Jag tar tillfälle i akt och lägger ut dessa bilder nu. Hade nästan glömt bort att jag hade dessa bilder på min datorn, oooops.. Det var dock otroligt svårt att få till bra bilder under den kvällen, eftersom folk knuffa en fram och tillbaka vilket resulterade i suddiga bilder mm. Vissa blev väldigt bra och andra mindre bra, men kände att jag ville ha med några av de sämre ändå. Hoppas ni gillade om dessa bilder lika mycket som jag gör!

Dekorationer för hemmet

Jag är väldigt inredingsintresserad vilket brukar leda till att jag ofta hamnar inne på hemsidor för all typ inredning. Jag har suttit inne på Ellos.se ett tag och hittat superfina dekorationer och möbler mm. Jag hittade alldeles för mycket för att kunna ta med allt, så tog med några av favoriterna. Ni kan ungefär ana min typ av inredningsstil, olika former och för det mesta bara guld, koppar och silver dekorationer. Jag och min bästa vän har under en tid planerat att vi ska flytta till Göteborg tillsammans efter att vi tagit studenten, och jag hoppas verkligen det kommer att hålla. Vill flytta hemifrån och få inreda min egna lägenhet med massor av de fina dekorationerna som man kan hitta nu för tiden. Älskar det!!
 
// 1:an / 2:an / 3:an / 4:an / 5:an / 6:an // 

Johnny Bulls

I onsdags beställde jag hem ett par nya Johnny Bulls. Jag har sedan tidigare ett par bruna höga stövlar som jag verkligen tycker om, men det är mina enda riktiga vinterskor så kände att jag behövde ett par till. Det blev  dessa, lite dyrare dock, men det lönar sig i längden. Mina gamla Johnny Bulls har hållt i två vintrar en så länge, vilket betyder att dessa skor har bra kvalité!
 
 // Jag beställde skorna härifrån //

Bolleberget

Igår hade min dansledare bestämt att vi skulle ha en infilmningsdag. Vår dansgrupp har sedan tidigare delats upp i små grupper med två personer som gjort sin egna dans till denna dag. Varje grupp fick en plats och tid i Bollnäs att filma sin dans på, jag och min danskamrat dansade uppe på Åhléns taket med solen som steg upp bakom oss. Efter oss var det nästa grupps tur osv osv. Klockan 14:00 skulle alla befinna sig uppe på bollebergstoppen, då vi alla skulle filmas tillsammans. Jag antog att utsikten skulle vara jättefin, så jag var förberedd med min kamera!! 

Nelly.com

 
 
Wanties
 Har skapat ett collage på hemsidan Polyvore.com nu ikväll och hittat några småsaker som jag verkligen fastnat för. Att ha tröjor med knyte fram över bröstet och ha päls jackor/koftor är något som är populärt just nu och jag kan bara säga att jag är verkligen med på den trenden, sjukt snyggt!! Att ha eyeliner är något som jag verkligen har fastnat för också. Att ha en nude sminkning och en vingad bra eyeliner så är det på gränsen till goals, alltsåå ohh! Allt detta tillsammans är bara perfekt! Ser du något som du gärna skulle vilja ha så är det så enkelt som att klicka på bilden och du kommer till Polyvore's hemsida, sedan är det bara att klicka på det du vill ha och du skickas vidare till Nelly.com!

Mitt 2015

Detta året började med en två veckors semester i Thailand. Vi åkte den 28 februari och kom hem den 15 mars. Tiden där nere var bland det bästa jag varit med om. Vi åkte på olika utflykter, tillexempel till Phi Phi Island där vi bland annat fick snorkla i klarblått vatten. Vi åkte även ner till nationalparken där på Kohlanta och såg apor och maneter mm. Denna resa är helt klart ett minne för livet. 
 
Den 22 juni åkte jag och min bästavän ner till Göteborg där vi åkte till Liseberg, shoppade och gick på One Direction´s konsert i Ullevi, där vi var lyckligt lottade och hade ståplats. Att få åkte till Göteborg för första gången, med en bästavän, och se One Directon´s på samma gång är någonting jag är otroligt tacksam över.
 
Den 20 september firade jag och några vänner min bästavän som då fyllde 15 år. Jätte mysig kväll med god mat, ballonger och glädje. Kvällen blev verkligen lyckad!! Älskar dessa dagar, då man bara umgås och har det roligt. Flera sådana tillfällen har inträffat detta år, men har inte tagit fram kameran och knäppt något kort under de dagarna/kvällarna tyvärr.
 
Den 26 november åkte jag och min mamma till Egypten där vi var i en vecka. Vi tog en tripp till ön Gifton Island där vi fick chansen att ävem här snorkla i klarblått vatten och även sola. Vi såg alla fiskar så otroligt tydligt och nära, iböand blev det nästan obehagligt för att de kom så pass nära. Denna resa var väldigt välbehövlig!
 
Tusen tack till alla som jag spenderade min tid med år 2015!!